Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Νίκη ψυχολογίας στον Εμπεσσό με ανατροπή

Την νίκη με 1-3 πέτυχε ο Αμφίλοχος σήμερα στην έδρα του Εμπεσσού σε ένα γήπεδο αυστηρώς ακατάλληλο για να παιχτεί αγώνας καθώς το μισό γήπεδο ήταν ξερό και το άλλο μισό αγριόχορτο!Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος ανάμεσα τους και πολλοί Αμφιλοχιώτες.Στο α' ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο,και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν και δεν είδαμε πολλές φάσεις παρά μόνο το 1-0.Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Αμφιλόχου μπήκε δυνατά και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να επιβάλλει το ρυθμό της.


13' Παράλληλη μπαλιά του Τσιούνη στο ύψος του πέναλτι διώχνουν οι αμυντικοί πρωτού ο Νάκας γίνει απειλητικός.
25' 1-0Τρυφέρης επιχειρεί σέντρα-σουτ από τα πλάγια ο Κατσούδας αιφνιδιάζετε και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του.
44' Σουτ του Δράκου ο τερματοφύλακας μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
48' 1-1.Μακρινή διαγώνια μπαλιά του Καλύβα προς τον Νάκα ο οποίος θα μπει από πλάγια και με πλασέ στην δεξιά γωνία θα κάνει το 1-1.


51' Εκτέλεση φάουλ του Λιανού ο Καβαλλάρης πιο ψηλά από όλους,η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.
65' Μπαλιά τρύπα του Καλύβα προς τον Τσιούνη ο οποίος θα ανατραπεί εντός περιοχής.Πέναλτι για τον Αμφίλοχο και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Εμπεσσού.
66' 1-2Τσιούνης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
68' Σούτ του Λαγοπάτη η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσούδα.
87' 1-3. Όμορφη μπαλιά του Στάμου προς τον Νάκα ο οποίος τελειώνει υποδειγματικά την φάση και κάνει το 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παιχτών αλλά και των οπαδών του Αμφιλόχου.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-3 και δίκαια ο Αμφίλοχος πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και έκανε το τρία στα τρία φτάνοντας τους εννιά βαθμούς,μόνος πρώτος.Από την άλλη ο Εμπεσσός στο α' ημίχρονο ήταν καλός αλλά στο β' ημίχρονο ο Αμφίλοχος με το γρήγορο γκολ του Νάκα επέβαλε τον ρυθμό του και βγήκε νικητής.Κορυφαίοι από τον Αμφίλοχο Καλύβας,Στάμος,Μπεκατώρος,Τσιούνης ενώ από τον Εμπεσσό οι Καρακασίδης και Τρυφέρης.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ:Μαλιακρίδας,Παπανίκος,Λαγοπάτης Δ,Παππάς,Ρεγκούτας,Μακρυνίκας,
Λαγοπάτης Φ,Τρυφέρης Κ.(48' Κοτσώρης),Καρακασίδης,Μανιφάβας Σπ,Μανιφάβας Β.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:Κατσούδας,Δράκος,Παπανίκος,Λιανός,Καλύβας,Στάμος,Καβαλλάρης,Κοντός(54' Μάνθος),Μπεκατώρος(80' Παπαλέξης),Νάκας,Τσιούνης(65' Ζαβιτσάνος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου